Otağlı İlkokulu
Otağlı Köyü Damal/ARDAHAN

VİZYON

Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk ilke ve inkılaplarıyla Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliğine üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almaktadır.

MİSYON

Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber ana sınıfından 4.sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insani niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve Dünya için kendine güvenen, ahlaklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.

Tam gün

08.30-14.35

Köyümüz İlçeye 9 km uzaklıktadır.

Köy